Werkwijze

Hieronder hebben we zo kort en duidelijk mogelijk omschreven hoe het ontwerpen en bestellen van een kaartje in z'n werk gaat. Mocht je echter na het lezen nog vragen hebben, bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag verder!


Een bestaand kaartje aanpassen
Heb je een leuk kaartje gevonden? Door erop te klikken kun je alle zijden van de kaart bekijken. Klik je nu rechtsboven op de knop Maak deze kaart, dan kom je in onze designtool terecht. Hier kun je je eigen teksten ingeven en bij de meeste kaarten ook plaatjes verschuiven/weghalen/toevoegen enz. Net zolang tot het kaartje helemaal naar wens is.

 

Door rechtsboven op het diskette-icoontje te klikken bewaar je je ontwerp. Je kunt net zoveel ontwerpen toevoegen als je zelf wilt, geheel vrijblijvend.


 

Kom je er niet uit of wil je dat we even met je meekijken? Bel of mail ons dan!
Een uniek kaartje maken

Helemaal zelf het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerpen? In elke collectie vind je een blanco kaart. Met de blanco kaart als basis kun je een uniek geboortekaartje voor jullie kindje ontwerpen. Per categorie zijn achtergronden en afbeeldingen beschikbaar. Het is een beetje oefenen, maar je zult zien dat je er snel handig in wordt! En lukt iets niet, neem dan gewoon even contact met ons op, we helpen je graag verder!


 Account aanmaken
Druk je op bewaren of bestellen dan wordt er gevraagd of je een account wilt aanmaken of wilt inloggen. Een account aanmaken is nodig om je ontwerp op te slaan, zodat je er later mee verder kunt of een proefdruk kunt bestellen. En wanneer jullie kindje geboren is, is jullie kaartje keurig bewaard en kun je het eenvoudig aanpassen en de bestelling in orde maken. Jullie gegevens worden door ons niet gebruikt voor promotionele doeleinden, enkel om jullie bij te staan indien nodig!

 Proefkaartje aanvragen

Is je kaartje helemaal naar wens en wil je graag weten hoe het er op papier uitziet? Bestel dan een proefdruk en je weet precies hoe jullie kaartjes er straks uit komen te zien. Klik op Bestellen en vervolgens op Drukproef om een papieren versie van jullie ontwerp te bestellen. Onze standaard papiersoorten zijn gebroken wit of natuurkarton, maar je kunt ook kiezen voor een extra opvallend papiertje. 

Gebroken wit papier, stevige papiersoort met lichte glans

Natuurkarton witte, stevige papiersoort met een matte uitstraling

Hoogglans papier gebroken wit papier met aan de buitenzijde in hoogglans lakje

Glinster papier luxe papiersoort met glinstertjes

Structuur papier buitenzijde in heeft een linnenstructuur

 

Druk op de knop verder. Controleer de inhoud en druk vervolgens op de knop bestellen. Je plaatst nu de daadwerkelijke bestelling van je proefdruk. Na afronden van je bestelling wordt de proefdruk per post naar je verzonden.


 

 Kindje geboren?
Als jullie kindje is geboren kun je zelf de geboortegegevens in je ontwerp aanpassen. Bewaar het kaartje opnieuw nadat alle gegevens zijn ingevuld (goed controleren!). Het geboortekaartje is nu klaar om te worden gedrukt. Druk op BESTELLEN en doorloop het bestelproces. Kies voor Alleen kaarten of Kaarten + enveloppen. Let er ook op dat je de juiste papiersoort kiest. In het winkelwagentje geef je vervolgens het aantal kaarten op dat je wilt ontvangen. Je kunt je bestelling direct betalen met iDeal.
Nadat de bestelling is geplaatst kijken wij het kaartje ook nog even na. Zien we iets vreemds dan nemen we nog even contact met jullie op om te overleggen.
 
Bestel je de geboortekaartjes op een werkdag voor 12.00 uur dan worden ze diezelfde dag nog naar jullie verzonden. Bestel je ze later, dan zullen ze de volgende werkdag worden gedrukt.
 
GLS zorgt voor de bezorging van de enveloppen en geboortekaartjes. Doorgaans wordt het pakketje de volgende dag afgeleverd, door omstandigheden kan het in een enkel geval een dagje langer duren. Voor ontvangst van het pakketje is een handtekening vereist, geef dus een adres op waar iemand evt. de kaarten voor jullie in ontvangst kan nemen. Is er niemand aanwezig, dan wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Lukt ook deze bezorgpoging niet, dan ontvang je een briefje in de brievenbus met daarop een afhaaladres.