Retro en vintage trouwkaarten

vintage trouwkaartenZit er een vintage bruiloft in de planning voor komend jaar? Dan ben je vast op zoek naar een nostalgische trouwkaart om jullie trouwdag groots aan te kondigen. Snoesjes heeft een uitgebreide collectie retro en vintage trouwkaarten met een knipoog naar vroeger. Met een trouwkaart in een deze stijl laat je gelijk het thema van je bruiloft zien. Pas de kaart naar eigen smaak aan en bestel vooraf eerst een gratis proefdruk. Toch nog vragen? Bel ons, we helpen je graag met je ontwerp. Alvast een hele mooie vintage bruiloft toegewenst!
gratis drukproef
- Unieke ontwerpen, alleen bij Snoesjes verkrijgbaar
- Personaliseer één van de retro en vintage ontwerpen met onze tool
- Bestel vooraf een gratis drukproef van je trouwkaart
- Voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verstuurd
- Persoonlijke service: Snoesjes wordt beoordeeld met een 9.4/10

Tip! Voor een echte vintage look bestel je trouwkaart dan op structuurpapier


Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdTrouwkaarten met een knipoog naar vroeger:


Wat is nu precies retro en wat is vintage en wat is mid-century modern?

Retro en vintage lijken op elkaar en worden vaak door elkaar gebruikt. Maar toch zit er een verschil tussen deze twee woorden. Het grote verschil is eigenlijk dat vintage echt gebruikt is, er zit een historie achter en vertelt iets over de eerdere eigenaren, tweedehands dus en meer dan 30 jaar oud. Dat gaat natuurlijk niet, vintage trouwkaarten.

Bij retro gaat het om nieuwe items, speciaal ontworpen met karakteristieke elementen uit vroegere tijden. Vaak is retro gebaseerd op de jaren zestig en zeventig. Bij onze retro trouwkaarten houden we ook de stijlelementen van de jaren zestig en zeventig aan. Maar dan wel in een modern jasje, we noemen dit ook wel mid-century modern.