Trouwkaarten ontwerp je eenvoudig zelf

Bij de voorbereidingen van jullie huwelijk hoort ook het uitzoeken en versturen van een uitnodiging, de trouwkaart. Doorgaans wordt deze zo'n week of 6 voor de trouwdag verstuurd naar familie, vrienden en kennissen. Er is over het algemeen een duidelijke scheiding tussen de daggasten en de receptie- en/of avondgasten. Vaak wordt er aan de daggasten een aparte kaart gestuurd, maar ook een inlegvel met aanvullende informatie kan aan de trouwkaart worden toegevoegd.

Ontdek onze collecties en bel of mail gerust als je vragen hebt of hulp nodig hebt!

TrouwkaartTrouwkaart makenTrouwkaarten maken

Diverse stijlen

Allereerst gefeliciteerd met het aanstaande huwelijk. Er komt een spannende maar vooral leuke tijd aan. Een belangrijk onderdeel van de trouwerij is een leuke uitnodiging voor jullie speciale dag. Snoesjes beschikt over diverse stijlen, zo kun je exact de stijl kiezen die bij je bruiloft past. De stijlen trouwkaarten die bij ons in het assortiment zitten zijn:

  • Hip & Trendy
  • Retro & Vintage
  • Klassiek/chique
  • Jubileum
  • Save the date
  • Inlegvel
  • Menukaarten
  • Naamkaartjes
  • Trouw Logo
Zit jouw stijl er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee, om zo jouw ideale trouwkaarten te realiseren.

Trouwkaarten ontwerpen

Naast de diverse stijlen is het ook mogelijk je eigen trouwkaarten te ontwerpen. We hebben hiervoor een handige en snelle ontwerp tool ontwikkelt. Je kunt een ontwerp uit één van onze collecties kiezen, zoals de stijlen hip en retro. Deze stijlen kun je zelf verder aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk een compleet blanco kaart helemaal naar je eigen hand te zetten. Bij de trouwkaarten zijn ook diverse accessoires beschikbaar zoals een inlegvel, menukaart of naamkaartjes. Bovendien is het ook mogelijk om een bepaald ontwerp naar eigen voorkeur te laten aanpassen. Wij zoeken graag met jou naar de oplossing.

Trouwkaarten

Hoe bestel je een trouwkaart bij Snoesjes?

Het bestellen van een trouwkaart is erg eenvoudig op onze website. Met onze tool kun je het ontwerp helemaal zelf bepalen. Volg het stappenplan hieronder voor het eenvoudig bestellen van een trouwkaart.

Stap 1: Maak de keuze uit de verschillende collecties trouwkaarten. Ga je voor Hip & Trendy, Retro & Vintage of toch voor Stoer & Strak?

Stap 2: Kies het kaartje dat jullie het meest aanspreekt en past bij jullie bruiloft. Je hebt de keuze uit trouwkaarten in veel verschillende soorten en maten. Toch liever helemaal je eigen ontwerp? Begin dan met een blanco kaart in de ontwerptool van Snoesjes.

Stap 3: Kaart gekozen? Klik dan op ‘Maak dit ontwerp’.

Stap 4: In de ontwerpfase krijg je de mogelijkheid om de trouwkaart helemaal eigen te maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto of een leuke quote toe te voegen. Weet je ook al welke tekst je graag op de uitnodiging wil zetten?

Stap 5: Is jouw kaartje helemaal naar wens? Klik dan op ‘Bestel’. Heb je toch geen tijd om het kaartje af te maken? Dan kun je het ontwerp ook bewaren. Registreer je als klant bij Snoesjes, want anders is deze optie helaas niet mogelijk.

Stap 6: Bestel een gratis proefdruk! Op deze manier kun je het kaartje in het echt bekijken. Is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan kun je nog wat aanpassingen doorvoeren.

Extra kaarten voor op jullie trouwdag

Wil je nog wat extra’s toevoegen aan jullie bruiloft? Ook voor op de bruiloft zijn er genoeg mogelijkheden bij Snoesjes. Zo kun je ook een prachtige menukaart ontwerpen of je gasten verrassen met een save the date kaart. Wil je nog wat extra informatie geven aan de gasten? Dan kun je ook kiezen voor een extra inlegvel. Ook deze kun je natuurlijk helemaal zelf ontwerpen!

Trouwkaarten bij Snoesjes

Voor trouwkaarten kies je dus voor Snoesjes. Bij ons krijg je de mogelijkheid eerst een proefkaartje te bestellen. Zo weet je zeker dat je straks helemaal tevreden bent over je trouwuitnodigingen. Daarnaast zijn aanpassingen bij ons ook mogelijk. We zijn via de telefoon en de mail goed bereikbaar. Je kunt telefonisch contact opnemen via: 010 307 59 43. Mailen kan via: info@snoesjes.com.