Ontwerp zelf je eigen trouwkaart

 

Bij de voorbereidingen van jullie huwelijk hoort ook het uitzoeken en versturen van een uitnodiging, de trouwkaart. Doorgaans wordt deze zo'n week of 6 voor de trouwdag verstuurd naar familie, vrienden en kennissen. Er is over het algemeen een duidelijke scheiding tussen de daggasten en de receptie- en/of avondgasten. Vaak wordt er aan de daggasten een aparte kaart gestuurd, maar ook een inlegvel met aanvullende informatie kan aan de trouwkaart worden toegevoegd.

Ontdek onze collecties en bel of mail gerust als je vragen hebt of hulp nodig hebt!

TrouwkaartTrouwkaart makenTrouwkaarten maken

Diverse stijlen

Allereerst gefeliciteerd met het aanstaande huwelijk. Er komt een spannende maar vooral leuke tijd aan. Een belangrijk onderdeel van de trouwerij is een leuke uitnodiging voor jullie speciale dag. Snoesjes beschikt over diverse stijlen, zo kun je exact de stijl kiezen die bij je bruiloft past. De stijlen trouwkaarten die bij ons in het assortiment zitten zijn: 

  • Hip & Trendy
  • Retro & Vintage
  • Klassiek/chique
  • Jubileum
  • Save the date
  • Inlegvel
  • Menukaarten
  • Naamkaartjes
  • Trouw Logo
Zit jouw stijl er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee, om zo jouw ideale trouwkaarten te realiseren.

Trouwkaarten ontwerpen

Naast de diverse stijlen is het ook mogelijk je eigen trouwkaarten te ontwerpen. We hebben hiervoor een handige en snelle ontwerp tool ontwikkelt. Je kunt een ontwerp uit één van onze collecties kiezen, zoals de stijlen hip en retro. Deze stijlen kun je zelf verder aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk een compleet blanco kaart helemaal naar je eigen hand te zetten. Bij de trouwkaarten zijn ook diverse accessoires beschikbaar zoals een inlegvel, menukaart of naamkaartjes. Bovendien is het ook mogelijk om een bepaald ontwerp naar eigen voorkeur te laten aanpassen. Wij zoeken graag met jou naar de oplossing.

Trouwkaarten bij SnoesjesTrouwkaarten

Voor trouwkaarten kies je dus voor Snoesjes. Bij ons krijg je de mogelijkheid eerst een proefkaartje te bestellen. Zo weet je zeker dat je straks helemaal tevreden bent over je trouwkaarten. Daarnaast zijn aanpassingen bij ons ook mogelijk. We zijn via de telefoon en de mail goed bereikbaar. Je kunt telefonisch contact opnemen via: 06 208 602 29. Mailen kan via: info@snoesjes.com.