trouwkaarten

Trouwkaarten

Maak zelf trouwkaarten voor jullie huwelijksdag

Als je dit jaar gaat trouwen ben je, naast alle andere dingen die je moet regelen, ook op zoek naar het de mooiste trouwkaart om al jullie vrienden, familie en kennissen uit te nodigen. Check daarom eens onze diverse ontwerpen, want het kan zomaar zijn dat je bij Snoesjes die ene speciale trouwkaart vindt waar je naar op zoek bent.
 

Heb je de ideale trouwkaart gevonden en deze zelf bewerkt in de ontwerptool? Dan kun je eerst nog een gratis drukproef aanvragen om de kaart eerst in het echt te zien. Je kunt de kaart daarna gewoon weer bewerken voordat je een bestelling plaatst. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen graag!


Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Vind de ideale trouwkaart

Kies de stijl trouwkaart die bij jullie past
 

alle trouwkaarten

Alle

 

nieuwe trouwkaarten

Nieuw

De trends van dit jaar
 
Nog meer leuke trends
 

Hoe bestel je een trouwkaart bij Snoesjes?

Via Snoesjes kan je online je trouwkaarten bestellen. Volg het stappenplan hieronder en maak jouw eigen unieke ontwerp.

Stap 1: Hierboven of in de linkerkolom maak je een keuze uit de diverse categoriëen. Welke stijl kaartjes past het beste bij jullie huwelijk?

Stap 2: Klik op de categorie die je het meeste aanspreekt. Ga je bijvoorbeeld voor de collectie retro & vintage? Kies dan uit deze collectie een ontwerp waarmee jij verder wilt gaan.

Stap 3: Klik vervolgens rechtsboven op de button ‘Maak dit ontwerp’ en de ontwerptool opent.

Stap 4: Maak in de ontwerpfase je kaartje helemaal naar wens. Voeg een foto toe, pas de kleuren aan of kies voor een ander lettertype. Ontdek zelf alle opties.

Stap 5: Is jouw ontwerp helemaal klaar? Klik dan in de ontwerptool op ‘Bestel’ en volg de keuzes. Is het kaartje nog niet helemaal af? Dan kan je het ontwerp ook bewaren om er later aan verder te werken. Hiervoor is het wel van belang om je als klant te registreren, want anders gaat je het ontwerp verloren.

 
gratis drukproef

Bestel vooraf een gratis proefdruk van je trouwuitnodiging

Je kunt bij Snoesjes voordat je je definitieve bestelling plaatst eerst een proefdruk te bestellen. Wel zo handig want met een proefdruk beoordeel je vooraf of het kaartje wel echt is wat jij ervan had verwacht. Er zit ook een waaiertje bij met de verschillende papiersoorten. Heb je de kaart in de bus en zie je dat er toch nog een foutje of een kleur die niet helemaal naar wens is? Dan kan je dit nog gewoon aanpassen. Vervolgens kan je het ontwerp gewoon weer opnieuw bestellen. Met als uiteindelijk resultaat: een trouwkaart die helemaal aansluit op jullie wensen.
 

De creatieven kunnen zelf hun trouwkaarten ontwerpen

Ben je een creatief persoon en wil je graag zelf de trouwkaarten ontwerpen? Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool is het heel eenvoudig om je eigen uitnodiging samen te stellen. We hebben een hele beeldenbank met mooie illustraties waar je gebruik van kunt maken. Tip: let bij het ontwerpen goed op de verhouding van de afbeeldingen, zet de teksten netjes op één lijn, gebruik niet teveel lettertypes door elkaar en maak de teksten niet te groot. Zo creëer je de ideale unieke trouwkaart. En een drukproef vooraf is dan wel een must. Twijfel je nog ergens over? Laat het ons weten, we helpen je graag om je huwelijkskaart perfect te maken.