Prijzen

 

Prijzen van de kaarten

In onderstaande tabel staan overzichtelijk alle prijzen van Snoesjes aangegeven. Deze prijzen zijn exclusief de enveloppen en de verzendkosten, en inclusief 21% BTW. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe lager de prijs per stuk wordt. Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en aanverwante kaarten kunnen, met een minimale afname van 10 stuks, in elk gewenst aantal worden besteld. 

 

Proefkaartje

Om zeker te zijn van het eindresultaat is het aan te raden eerst een proefdruk van je kaart te bestellen. Per adres kan 1 gratis proefkaartje worden aangevraagd, extra proefkaarten zijn te bestellen voor €2,49.

 

Onderstaande prijzen gelden voor de standaard papiersoorten, Natuurkarton (mat wit) of Gebroken wit.

In de witte kolommen staan de prijzen per stuk vermeld. De roze kolom geeft de aantallen weer. Voor elke oplage geldt een opstarttarief bij de drukkerij en daarom wordt de prijs per kaart lager wanneer er meer worden besteld.

 

Voorbeeld

1. Je wilt 73 vierkante ongevouwen kaarten van 12,5 x 12,5 cm. bestellen. Dit aantal valt in de categorie 50 - 74 kaarten en de bijbehorende prijs is dan € 1,70 per stuk.
2. Je wilt 8 uitnodigingen van 12x16,6 cm. bestellen. Dit aantal is helaas te laag om in productie te nemen, het minimaal te bestellen aantal kaarten is 10.

 


 

 

 

 

 

Papiersoorten

Onze standaard papiersoorten zijn stevig, met een matte uitstraling (natuurkarton) of een lichte glans (gebroken wit). Daarnaast zijn al onze kaarten ook te bestellen op een luxere papiersoort:

Hoogglans papier

Gebroken wit papier met aan de buitenzijde een mooi hoogglans lakje. Meerprijs is € 0,10 per kaartje.


Glinster papier

Luxe papiersoort met glinstertjes, waardoor kleuren extra sprankelen. Meerprijs is € 0,15 per kaartje.


Structuur papier

Luxe papiersoort met een hamerslagstructuur (kleine deukjes). Meerprijs is € 0,15 per kaartje.

 


 

Enveloppen

Bij alle formaten kaarten zijn witte enveloppen verkrijgbaar. Deze kosten € 0,15 per stuk.

Naast witte enveloppen zijn er voor de vierkante kaarten ook leuke gekleurde enveloppen te krijgen
(behalve voor de 150x150 kaarten). De gekleurde enveloppen kosten € 0,30 per stuk.

Alle enveloppen zijn mooi stevig. Beschikbare kleuren staan hieronder weergegeven. Er zijn heel veel mooie kleuren leverbaar, maar we kunnen helaas niet alles op voorraad houden, dus mocht je op zoek zijn naar een andere kleur of formaat, bel of mail ons dan even!


 

Verzendkosten

Packs en PostNL zijn verantwoordelijk voor de bezorging van alle pakketjes. Van maandag t/m donderdag worden de pakketjes met Packs verstuurd, op vrijdag met PostNL (omdat Packs niet op zaterdag bezorgd).

Wil je bestellen vanuit het buitenland en zit je land er niet bij, mail ons dan even, we voegen graag het desbetreffende land voor je toe.

 

 

Nederland

Europa

  Enveloppen vooraf

4,95

12,95

  De kaarten + eventueel de enveloppen

4,95

12,95