Prijzen

Prijzen van de kaarten

In onderstaande tabel staan overzichtelijk alle prijzen van Snoesjes aangegeven. Deze prijzen zijn exclusief de enveloppen en de verzendkosten, en inclusief 21% BTW. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe lager de prijs per stuk wordt. Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en aanverwante kaarten kunnen, met een minimale afname van 10 stuks, in elk gewenst aantal worden besteld.

Proefkaartje

Om zeker te zijn van het eindresultaat is het aan te raden eerst een proefdruk van je kaart te bestellen. Per adres kan 1 gratis proefkaart worden aangevraagd met gewone druk, extra proefkaarten met gewone druk zijn te bestellen voor € 3,50. Een drukproef met goudfolie kost 6,00 euro, met de code voor "gratis drukproef" gaat hier 3,50 vanaf.

Onderstaande prijzen gelden voor de standaard papiersoorten, Natuurkarton (mat wit) of Gebroken wit.

In de witte kolommen staan de prijzen per stuk vermeld. De roze kolom geeft de aantallen weer. Voor elke oplage geldt een opstart tarief bij de drukkerij en daarom wordt de prijs per kaart lager wanneer er meer worden besteld.

Hieronder staat onze calculator zodat je zelf makkelijk je totale prijs kan bepalen. De totale prijs is inclusief BTW en drukkosten. Hoe bepaal je nu de prijs:
Geef als eerste je type kaart aan
Kies hierna het gewenste formaat en het gewenste papiersoort
Geef aan welke kleur envelop je wilt (indien geen envelop is gewenst, kies dan "geen envelop")
Met de schuiven of het ingave veld bepaal je het gewenst aantal.
ps: voor meer dan 250 kaarten graag contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Bereken je prijs

Kaart

Formaat

Envelop

Papiersoort

Hoeveel kaarten wil je ?

Hoeveel enveloppen wil je ?

Totaal

Papiersoorten

Onze standaard papiersoorten zijn stevig, met een matte uitstraling (natuurkarton) of een lichte glans (gebroken wit). Daarnaast zijn al onze kaarten ook te bestellen op een luxere papiersoort:

  • Hoogglans papier
    Gebroken wit papier met aan de buitenzijde een mooi hoogglans lakje. Meerprijs is € 0,20 per kaartje.
  • Glinster papier
    Luxe papiersoort met glinstertjes, waardoor kleuren extra sprankelen. Meerprijs is € 0,20 per kaartje.
  • Structuur papier
    Luxe papiersoort met een hamerslagstructuur (kleine deukjes). Meerprijs is € 0,20 per kaartje.


Enveloppen

Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur of het formaat, minimum afname is 10 stuks. De enveloppen zijn van stevige kwaliteit (120 grams papier, gegomd, puntklep aan de lange zijde) en leverbaar in diverse kleuren afhankelijk van het formaat van uw kaart.

Beschikbare kleuren staan hieronder weergegeven. Er zijn heel veel mooie kleuren leverbaar, maar we kunnen helaas niet alles op voorraad houden, dus mocht je op zoek zijn naar een andere kleur of formaat, bel of mail ons dan even!

Verzendkosten

Alle pakketten worden verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (ma t/m vr besteld, di t/m za geleverd) mits voor 12 uur besteld. Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. Dit geldt ook voor Belgie.
GLS garandeert dat 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. Deze bezorgtijd is bedoeld als indicatie en niet als garantie. Er kan altijd een vertraging in de levering optreden waardoor het pakket later wordt bezorgd. 
Voor alle andere landen wordt het pakket met 'Pakket buitenland Track & Trace' van PostNL verzonden. Kijk op de site van PostNL voor de levertermijn per land.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.

Als je een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en in de regel de volgende werkdag door PostNL geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel dinsdag geleverd. De leveringsduur binnen en buiten Europa verschilt per land en kun je op de site van PostNL zelf terug vinden.

De algemene voorwaarden van GLS of PostNL zijn van toepassing op alle verzendingen.

 

Nederland

Europa

  Enveloppen vooraf

4,95

13,00

  De kaarten + eventueel de enveloppen

4,95

13,00