Silhouet geboortekaartjes helemaal van nu

08-02-2021
silhouet geboortekaartjesHoera, er is een kindje op komst! Hartstikke leuk natuurlijk, maar er moet ook een hoop geregeld worden. Zo ook een passend geboortekaartje. Ben je op zoek naar een hip kaartje zonder al te veel poespas? Kies dan voor een van onze silhouet geboortekaartjes, deze zijn momenteel ontzettend populair en ook wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Via onze handige ontwerptool kan je het ontwerp helemaal personaliseren. Zo creƫer je echt een uniek kaartje voor jullie kleine spruit.

Silhouet geboortekaartjes helemaal van nu

De silhouet geboortekaartjes zijn al jaren ongekend populair, en wij denken dat het ook nog wel even zo blijft. Misschien heb je ze zelf ook al eens op een kaartje voorbij zien komen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie met deze lieve silhouetjes. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kaartje met daarop een jongen, een meisje, een diertje of van alles wat. Doordat de silhouetjes zo tijdloos en vrij simpel zijn, kan je eindeloos experimenteren met de illustraties. Ook is het mogelijk om te spelen met verschillende taferelen. Woon je bijvoorbeeld op het platteland? Wij hebben kaartjes waarbij jullie zoon of dochter op een tractor zit. Wil je ook graag je huisdier afbeelden op de kaart? We hebben in onze beeldbank ook leuke silhouetten van honden en katten. Zo kan je het geboortekaartje extra persoonlijk maken.

Meerdere kindjes in silhouet op een kaart?

Ben je in verwachting van je tweede, derde of vierde kindje en wil je ze graag bij je ontwerp betrekken? Dan hebben we ook geboortekaartjes met broertjes en zusjes waarbij alle kindjes een rol spelen. Heb je meer kindjes? Dan kan je deze toevoegen via de illustraties die in onze beeldbank te vinden zijn. Verwacht je een tweeling? Ook daar hebben wij leuke silhouet illustraties voor. Maar je kan natuurlijk ook een ander kaartje gebruiken en deze naar eigen wens aanpassen. Op deze manier past het kaartje perfect bij jullie gezinssamenstelling.

Zelf je kaartje maken met silhouetjes erop

Naast dat wij een breed aanbod hebben in verschillende ontwerpen, hebben wij ook een ruime keuze in papiersoorten en kaartformaten. Naast onze standaard vierkante en rechthoekige formaten, hebben we ook kaartjes in de vorm van een hart en rompertje. Deze vallen zeker op bij jullie vrienden en familie. Heb je een kaartje met een kraft achtergrond? Dan kan je deze extra benadrukken met een chique papiersoort structuur. Op zoek naar dat beetje meer shine? Sinds kort bieden wij ook de optie aan om voor goud- of zilverfolie te kiezen. Hiermee kan je teksten en illustraties laten opvallen doordat er in echt goud of zilver worden gedrukt. De folie komt er bovenop te liggen en is ook voelbaar. Hiermee steel je zeker de show.
silhouet geboortekaartje jongengeboortekaartje met zusje