Geboortekaartjes Tweeling

geboortekaartjes tweelingJullie deden een wens en twee werden werkelijkheid! De komst van een tweeling is hartstikke leuk en speciaal. Hier horen natuurlijk unieke tweeling geboortekaartjes bij en wij doen ons best om jou te helpen. Het maakt niet uit of er sprake is van twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongen. Voor elke geslachtscombinatie hebben wij wat leuks of maak zelf een ontwerp voor de komst van jullie kindjes. Dit kun je heel eenvoudig en snel doen in onze online designtool.

• Unieke orignele Snoesjes ontwerpen
• Ontwerp één van de geboortekaartjes tweeling
• Bestel een gratis drukproef met code GP249

Vind geboortekaartjes voor een tweeling of meerling:

 

Handige parenting hacks voor ouders van een tweeling

Een tweeling op komst zorgt voor dubbel zoveel plezier! Hier blijft het uiteraard niet bij, want dit betekent ook dubbel zoveel chaos en gehuil. Er zijn een paar hulpmiddeltjes die het ietsjes makkelijker maken. Weet je soms even niet meer wie, wie is? Dat kan in het begin gewoon voorkomen en dat is echt niet iets om je voor te schamen. Vergelijk gewoon even de navels, want daar zie je ongetwijfeld onderscheid in. Mocht dit niet het geval zijn, kies dan voor herkenbare rompertjes. Probeer dingen als het kan tegelijkertijd te doen, dat scheelt een hoop tijd voor jezelf. Als je bijvoorbeeld gaat voeden, doe dit dan bij beide baby’s.

Kies een mooi geboortekaartje

Soms komt het weleens voor dat je een leuk ontwerp ziet tussen de collectie, maar deze is dan niet aangepast naar de juiste geslachtscombinatie. Laat het ons dan even weten en dan passen wij het voor je aan. Wij hebben verschillende ontwerpen die allemaal een andere sfeer uitstralen. Zo kun je kiezen voor de vintage kaarten met veel bruine tinten of voor een wat hippere versie met silhouetten.