Silhouet geboortekaartjes

silhouet geboortekaartjes

Silhouet geboortekaartjes om de geboorte van jullie baby aan te kondigen

Silhouet geboortekaartjes zijn ontzettend hip en populair. De illustraties zijn heel herkenbaar zonder al te veel details weer te geven. Iedereen ziet meteen het tafereel wat zich op het kaartje afspeelt. Ook kan je met deze speelse illustraties eindeloos experimenteren. Deze collectie is ideaal als je jouw gezinssamenstelling wilt betrekken in het ontwerp van jouw kaartje. 
gratis drukproef
- Ontwerpen met silhouet, exclusief bij Snoesjes
- Personaliseer zelf een silhouet geboortekaartjes
- Gratis drukproef met code GP249
- Besteld voor 12 uur = vandaag verzonden

Je kan de designs naar eigen wens aanpassen via onze handige ontwerptool. Zodra je een leuke kaart gevonden hebt, klik je op “maak dit ontwerp” en kan je meteen aan de slag. In de map “Outline” en “Outline BroerZus” vind je alle illustraties die je nodig hebt om jouw silhouet geboortekaartje verder te personaliseren.

Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Geboortekaartjes met leuke silhouetjes zijn hip


Waarom zijn silhouetjes op babykaartjes zo leuk?

Silhouet illustraties zien we al jaren terug komen op geboortekaartjes. Ze zijn ontzettend populair en dat blijft voorlopig ook nog wel even zo. Je kan ze op allerlei manieren inzetten en toch het kinderlijke, lieve karakter behouden dat bij een geboorte hoort. Bij Snoesjes bieden we een unieke eigen collectie met silhouet geboortekaartjes aan. We hebben naast de ontwerpen voor een jongen of meisje ook ontwerpen met broertjes, zusjes maar ook een hond of kat kan erbij, zo past het kaartje perfect bij jullie gezinssamenstelling.

Je kan de designs naar eigen wens aanpassen via onze online ontwerptool. Klik bij een geboortekaartje op de button “Maak dit ontwerp” en je kunt meteen zelf aan de slag in de tool. Maak je geboortekaartje extra persoonlijk en uniek met leuke illustraties en achtergronden.