Retro en Vintage geboortekaartjes

retro en vintage geboortekaartjes

Maak zelf online de mooiste vintage geboortekaartjes

Ben jij fan van nostalgische- en retroplaatjes, hippe patronen of een vintage look? Dan zijn bijgaande retro en vintage geboortekaartjes jouw op het lijf geschreven. Wij zijn superfan van deze stijl, dat mag duidelijk zijn en deze collectie is dan ook onze topfavoriet. Kies het allermooiste geboortekaartje voor de komst van jouw kleintje en maak de geboorte straks wereldkundig met een prachtig vintage geboortekaartje waar je nog jaren van kunt genieten. 
gratis drukproef
- Exclusieve vintage ontwerpen gemaakt door Snoesjes
- Personaliseer één van de retro en vintage geboortekaartjes
- Bestel een gratis drukproef met code GP249
- Voor 12 uur besteld, vandaag op de bus

Lekker vanuit je luie stoel kun je nu het mooiste vintage geboortekaartje kiezen en deze verder bewerken met de designtool. Pas de kleuren aan, kies een andere achtergrond en bestel een gratis drukproef.

Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Vintage geboortekaartjes met een beetje nostalgie

Een geboortekaartje met vintage uitstraling is altijd een goede keuze

Een geboortekaartje met vintage look raakt eigenlijk nooit uit de mode. Ze zijn nooit supertrendy maar ook nooit uit de tijd dus eigenlijk altijd wel een goede keuze. Je moet er natuurlijk wel van houden!  Al onze vintage geboortekaartjes kun je zien als basis voorbeeldkaartjes. Dat betekent dat je ze allemaal zelf online naar wens kunt aanpassen met onze designtool. Dus zie je een superleuk babykaartje maar wil je een andere illustratie, achtergrond of lettertype? Klik dan op 'maak dit ontwerp', de designtool opent met het door jouw gekozen geboortekaartje en je kunt direct aan de slag. Pas de kaart naar eigen wens aan. Superleuk toch en eenvoudig gedaan! Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Retro geboortekaartjes met janren 70 poezieplaatjes? We love it!

Bij Snoesjes kun je al jaren terecht voor de mooiste retro geboortekaartjes. Poezieplaatjes uit de jaren 70, illustraties uit oude prentenalbums, we halen onze inspiratie overal vandaan. Raak je ook geïnspireerd van deze lieve, schattige retro geboortekaartjes? Ga dan snel aan de slag, mix en cobineer er op los en maak in een paar stappen je eigen superlieve retro geboortekaartje.