Geboortekaartjes meisje

geboortekaartjes meisjeHoera, je bent zwanger van een meisje! Daar komt natuurlijk een hoop bij kijken, waaronder het uitkiezen van een geboortekaartje. Bij Snoesjes bieden wij schattige ontwerpen aan. Kijk gerust rond en wie weet vind je wel de ideale geboortekaartjes voor jullie dochter. Ieder geboortekaartje kun je zelf bewerken met onze online ontwerptool. Hiermee geef je het ontwerp een extra persoonlijke toevoeging. Je kunt experimenteren met de illustraties en lettertypes om het kaartje aan te passen naar je eigen smaak. Op deze manier heb je binnen een mum van een tijd een super uniek geboortekaartje!

• Unieke ontwerpen, exclusief verkrijgbaar bij Snoesjes
• Ontwerp één van de geboortekaartjes meisje
• Bestel vooraf een gratis drukproef

De liefste geboortekaartjes voor jullie baby dochter:

Kaart 1 tot 220 van 225 totaal
Pagina:
<<12

Belangrijke dingen om te weten als je zwanger bent van een meisje

Nu jullie weten dat er een meisje opkomst is, is het wel zo handig om te weten waar je rekening mee moet houden. Jongens en meisjes zijn nou eenmaal niet hetzelfde. Meisjes zijn heel goed in praten en hebben soms hele verhalen. Ze pikken over het algemeen snel dingen op. Zo is het ook een feit dat ze in de ontwikkeling vaak wat voorlopen op de jongens betreft de fysieke en emotionele kanten. Daarnaast komt het regelmatig voor dat ze goed zijn in taal, omdat ze hier aanleg voor hebben. Vergeleken met jongens zijn ze een stuk rustiger in gedrag, maar huilen wel vaak.

Kies een mooi geboortekaartje

Het uitkiezen van een geboortekaartje is niet zomaar iets. Het representeert de geboorte van jullie dochtertje. Als je er niet helemaal uitkomt, helpen wij je graag verder. De echte klassieker voor een geboortekaartje speciaal voor jullie meisje is toch wel een zachtroze kleur. Hier kan je natuurlijk voor kiezen, maar dat hoeft niet. Je kan ook gaan voor een neutrale kleur en gebruik maken van schattige illustraties. De keuze is helemaal aan jou!