Geboortekaartjes Jongen

geboortekaartjes jongen

Kies een design en ontwerp zelf je geboortekaartjes jongen

Hoera, er een jongetje op komst! Wat een fantastisch nieuws. Dat wil je na de geboorte natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten weten en dat doe je natuurlijk door een mooi geboortekaartje rond te sturen aan je familie en vrienden. Bekijk hieronder ons aanbod van geboortekaartjes voor jullie zoon. Snoesjes heeft een unieke ontwerpen met vintage invloeden in een modern jasje.
gratis drukproef
- Exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Snoesjes
- Personaliseer één van de geboortekaartjes jongen
- Bestel vooraf een gratis drukproef met code GP249
- Voor 12 uur besteld? vandaag gedrukt en verstuurd

Heb je een mooi ontwerp gezien? Bewerk deze dan zelf aan met onze online ontwerptool. Pas de lettertypes en illustraties naar je eigen smaak aan, of misschien wil je wel een mooie foto toevoegen? Dit kan allemaal. Zo creëer je zonder twijfel het perfecte geboortekaartje! Een leuk kaartje zorgt voor een eeuwige herinnering aan de geboorte van jullie kindje. 

Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


De leukste geboortekaartjes voor jullie pasgeboren zoon

Kaart 1 tot 220 van 235 totaal
Pagina:
<<12

Belangrijke dingen om te weten als je zwanger bent van een jongen

Tijdens de zwangerschap kun je natuurlijk niet wachten tot jullie kindje er is, maar wat zijn nou belangrijke dingen om te weten? Jongens zijn op jonge leeftijd erg speels en komen ongetwijfeld vaak thuis met schaafplekken. Tijdens het buitenspelen gaan ze veel klimmen, rennen, stoeien en ze zijn zo nu en dan een beetje ondeugend. Een toepasselijke keuze voor de komst voor een jongen zijn de stoere geboortekaartjes. Hier kun je bijvoorbeeld voertuigen op plaatsen, zoals vliegtuigjes, tractoren of vrachtwagens.

Geboortekaartjes zoon, het leukste design

Nu jullie zoontje onderweg is naar de grote wereld is het belangrijk om een geboortekaartje uit te kiezen en dat kan best lastig zijn. Wij helpen je graag bij deze keuze. Zoals hierboven genoemd, kun je kiezen voor een stoer ontwerp. Als je liever voor een ander thema wilt, kijk dan gerust rond in onze collectie. We hebben namelijk nog veel meer! Zo beschikken wij over allerlei stijlen en wij verwerken de tofste trends in onze ontwerpen.