Geboortekaartjes jongen

geboortekaartjes jongenHoera, er een jongetje op komst! Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten weten. Bekijk hieronder ons aanbod van leuke geboortekaartjes voor jullie zoon. Al deze geboortekaartjes kun je zelf verder ontwerpen, dat kun je doen met onze online ontwerptool. Zo zorg je voor een uniek geboortekaartje voor een jongetje. Pas gemakkelijk de lettertypes en illustraties aan naar je eigen smaak, of plaats een foto op het design. Zo creëer je zonder twijfel het perfecte geboortekaartje! Een leuk kaartje zorgt voor een eeuwige herinnering aan de geboorte van jullie kindje.

• Exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Snoesjes
• Personaliseer één van de geboortekaartjes jongen
• Bestel vooraf een gratis drukproef met code GP249

De leukste geboortekaartjes voor jullie pasgeboren zoon:

Kaart 1 tot 220 van 231 totaal
Pagina:
<<12

Belangrijke dingen om te weten als je zwanger bent van een jongen

Tijdens de zwangerschap kun je natuurlijk niet wachten tot jullie kindje er is, maar wat zijn nou belangrijke dingen om te weten? Jongens zijn op jonge leeftijd erg speels en komen ongetwijfeld vaak thuis met schaafplekken. Tijdens het buitenspelen gaan ze veel klimmen, rennen, stoeien en ze zijn zo nu en dan een beetje ondeugend. Een toepasselijke keuze voor de komst voor een jongen zijn de stoere geboortekaartjes. Hier kun je bijvoorbeeld voertuigen op plaatsen, zoals vliegtuigjes, tractoren of vrachtwagens.

Kies een mooi geboortekaartje

Nu jullie zoontje onderweg is naar de grote wereld is het belangrijk om een geboortekaartje uit te kiezen en dat kan best lastig zijn. Wij helpen je graag bij deze keuze. Zoals hierboven genoemd, kun je kiezen voor een stoer ontwerp. Als je liever voor een ander thema wilt, kijk dan gerust rond in onze collectie. We hebben namelijk nog veel meer! Zo beschikken wij over allerlei stijlen en wij verwerken de tofste trends in onze ontwerpen.