Geboortekaartjes Broertje of Zusje

geboortekaartjes broertje of zusje

Vind een geboortekaartje voor een 2e, 3e of 4e kindje

Gefeliciteerd, jullie krijgen nog een kindje! Dat betekent een broertje of zusje voor de oudste kind(eren) en dan is er nog meer leven in huis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Voor deze speciale komst, hebben wij een grote collectie geboortekaartjes broertjes / zusjes voor een 2e, 3e of zelfs 4e kindje. Zo past het kaartje perfect bij jullie gezinssamenstelling.
gratis drukproef
- Personaliseer je geboortekaartje voor een broertje of zusje
- Exclusieve ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Snoesjes
- Bestel vooraf een gratis drukproef met code GP249
- Voor 12 uur besteld, morgen geleverd

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niks leuks hebt gevonden, maar daar hebben wij een oplossing voor! Je kunt namelijk helemaal zelf een kaartje ontwerpen en zo weet je zeker dat hij op en top perfect is. Onze online ontwerptool is ook nog eens heel makkelijk om mee te werken. Ontwerp af en kaarten verstuurd? Laat de complimentjes maar komen!

Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Geboortekaartjes met broertjes / zusjes passend bij jullie gezin

 

Voorbereiden op de gezinsuitbreiding

Het is tijd voor gezinsuitbreiding en dat betekent dat het een stuk drukker wordt in huis. Hoe kun je nou het beste omgaan met deze veranderingen in jullie leven? Wij hebben een paar tips op een rijtje gezet om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de gezinsuitbreiding. Ten eerste is het heel belangrijk om je kind(eren) op tijd in te lichten over de komst van een broertje of zusje. Voor hen gaan er sowieso een aantal dingen veranderen en dat kan soms als moeilijk worden ervaren. Met de tijdige aankondiging is het voor hen ook mogelijk om het te verwerken. De kamerindeling wordt anders en de aandacht wordt verdeeld. Er is natuurlijk ook sprake van het delen met speelgoed en dat is weer juist een goed leerproces. Daarnaast is het ook belangrijk dat alles financieel op orde is en dat de verzekeringen goed zijn geregeld. Tot slot is het verstandig om je vooral niet druk te maken en dagelijks rustmomentjes voor jezelf in te plannen.

Kies een mooi geboortekaartje met alle kindjes erop

Bij de komst van nog een kindje kun je daar op een leuke manier de geboortekaartjes op aanpassen. Met een geboortekaartje met broertje of zusje kun je de nieuwe situatie mooi in beeld brengen. Zo kun je het aantal kinderen verwerken in het ontwerp wat voor een leuk effect zorgt. Zo heb je altijd een toepasselijk kaartje met een mooie herinnering. Verder kun je lieve illustraties op de kaart zetten of silhouetten van kinderen.