Maak zelf een uniek geboortekaartje!

 

Als je een kindje verwacht ben je, naast alle andere dingen die op je af komen, ook op zoek naar het allermooiste geboortekaartje om straks de komst van jullie kleintje wereldkundig te maken. Neem daarom eens een kijkje in onze collecties, wie weet vind je bij Snoesjes wel dat ene leuke, lieve, stoere, hippe of mooie geboortekaartje waar je naar op zoek was.

Je mag altijd een gratis proefdrukje bestellen om de kwaliteit te beoordelen. En heb je een vraag of wil je iets aanpassen aan het kaartje, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag!

  

Waarom sturen we eigenlijk geboortekaartjes?

Het versturen van geboortekaartjes is al jaren een traditie in Nederland en België, maar wist je dat het in andere landen helemaal niet zo gebruikelijk is? Sinds de jaren '40 van de vorige eeuw, toen men kleine witte kaartjes met alleen de naam van het kindje en de namen van de ouders stuurde, is er veel veranderd qua vormgeving. In de jaren '70 begon het uiterlijk wat te veranderen; de kaartjes werden groter en kregen bruintinten in plaats van enkel zwart. Zo'n 10 jaar later werden er potloodtekeningen aan de kaartjes toegevoegd en weer 10 jaar later werd het geheel veel kleuriger en verschenen de ooievaars en teddybeertjes.

Tegenwoordig zijn geboortekaarten er in allerlei soorten en maten. Worden ze veelal online besteld en bestaande ontwerpen kunnen helemaal naar smaak worden aangepast. In het huidige tijdperk van digitale drukpersen is er veel meer mogelijk dan vroeger toen er nog gedrukt werd op offsetpersen en er alleen tekst op het al voorgedrukte kaartje kon worden gedrukt.

 

Wij maken dankbaar gebruik van alle digitale mogelijkheden en ontwerpen heel veel hippe, leuke, lieve, mooi, stoere en trendy geboortekaarten. Maar het allerleukste is dat jullie, als toekomstige papa of mama, deze ontwerpen nóg mooier, leuker, specialer en écht uniek kunnen maken in onze designtool. Zet je eigen teksten er in, plaats afbeeldingen of verwijder ze juist, pas kleuren aan en probeer dingen uit. Je zult zien dat het geboortekaartje voor jullie kindje heel speciaal zal worden.

geboortekaartjes

Groot aanbod geboortekaartjes 

Geboortekaartjes gezocht? Snoesjes heeft een groot aanbod geboortekaartjes met verschillende thema’s. Je vindt op de website een moderne ontwerptool waarmee je eenvoudig je eigen geboortekaartje samenstelt. De geboortekaarten zijn er zowel voor jongetjes, meisjes, tweelingen of een broertje met een zusje. Bovendien is het ook mogelijk een kaartje te kiezen uit de diverse collecties. Bijvoorbeeld een retro of een hip kaartje. Heb je het juiste kaartje gevonden maar wil je hem in een andere kleur? Alles is bij ons mogelijk. De kaarten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Kortom, voor al je geboortekaartjes kies je voor Snoesjes!

Stijlen geboortekaartjes

Je kan bij Snoesjes op twee manieren je geboortekaartjes samenstellen. Er is al een aanbod aan verschillende stijlen of je ontwerpt het kaartje helemaal zelf. Je kan elke stijl met verschillende teksten bestellen. De afname aan geboortekaartjes is minimaal 10 stuks. Plaats op tijd je bestelling, zodat je je familie en vrienden zo snel mogelijk op een creatieve manier kan informeren. De categorieën die direct gekozen worden als huisstijl zijn: 

 
Als je de juiste stijl hebt gekozen mag je hiervan een gratis proefdruk bestellen. Hiermee kun je de kwaliteit goed beoordelen. Wil je daarna nog iets aanpassen aan je geboortekaartje? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee. Klik hier om direct alle stijlen te bekijken.

Ontwerptool

Ben je creatief ingesteld en wil je graag zelf de geboortekaartjes ontwerpen? Dan kun je gebruik maken van de ontwerptool. De tool is erg gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om je eigen kaartje samen te stellen. De tips die we je willen meegeven voor het geboortekaartje zijn onder andere het in verhouding houden van de afbeelding, de teksten op één lijn plaatsen, niet meer dan twee lettertypes gebruiken, niet teveel kleuren kiezen en het niet te groot maken van de tekst. Zo creëer je het perfecte persoonlijke geboortekaartjes. Twijfel je nog ergens over? Laat het ons weten, samen brengen we het ontwerp tot perfectie.