geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes van Snoesjes

Als je een kindje verwacht ben je, naast alle andere dingen die op je af komen, ook op zoek naar het allermooiste geboortekaartje om straks de komst van jullie kleintje wereldkundig te maken. Neem daarom eens een kijkje in onze collecties, wie weet vind je bij Snoesjes wel dat ene leuke, lieve, vintage babykaartje waar je naar op zoek was. De geboortekaartjes bij Snoesjes zijn allemaal net even anders dan dat je elders ziet. Unieke ontwerpen met een vleugje vintage, daar houden wij van. En natuurlijk gaan we graag met onze tijd mee en maken we ook hippe en trendy ontwerpen.
 

Je mag altijd een gratis proefdrukje bestellen om de kwaliteit te beoordelen. En heb je een vraag of wil je iets aanpassen aan het kaartje, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag!


Vragen? Bel direct: 010-3075943
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Vind het ideale geboortekaartje voor jullie nieuwe gezinslid

Unieke geboortekaartjes in verschillende stijlen

Babykaartjes gezocht? Snoesjes heeft een groot aanbod ontwerpen met verschillende thema’s. Je vindt op de website een moderne ontwerptool waarmee je eenvoudig je eigen geboortekaartje samenstelt. De babykaarten zijn er zowel voor jongetjes, meisjes, tweelingen of bijvoorbeeld een broertje met een zusje. Bovendien is het ook mogelijk een kaartje te kiezen uit de diverse collecties. Bijvoorbeeld een retro of een hip ontwerp. Heb je het juiste kaartje gevonden maar wil je hem in een andere kleur? Alles is bij ons mogelijk. De kaarten zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop.

hippe geboortekaartjes

Hip

Waarom sturen we eigenlijk een geboortekaart?

Het versturen van babykaartjes is al jaren een traditie in Nederland en België, maar wist je dat het in andere landen helemaal niet zo gebruikelijk is? Sinds de jaren '40 van de vorige eeuw, toen men kleine witte kaartjes met alleen de naam van het kindje en de namen van de ouders stuurde, is er veel veranderd qua vormgeving. In de jaren '70 begon het uiterlijk wat te veranderen; de kaartjes werden groter en kregen bruintinten in plaats van enkel zwart. Zo'n 10 jaar later werden er potloodtekeningen aan de kaartjes toegevoegd en weer 10 jaar later werd het geheel veel kleuriger en verschenen de ooievaars en teddybeertjes.

Tegenwoordig zijn geboortekaarten er in allerlei soorten en maten, worden ze veelal online besteld en bestaande ontwerpen kunnen helemaal naar smaak worden aangepast. In het huidige tijdperk van digitale drukpersen is er veel meer mogelijk dan vroeger toen er nog gedrukt werd op offsetpersen en er alleen tekst op het al voorgedrukte kaartje kon worden gedrukt.

Wij maken dankbaar gebruik van alle digitale mogelijkheden en ontwerpen heel veel vintage, hippe, leuke, lieve, mooie en stoere designs. Maar het allerleukste is dat jullie, als toekomstige papa of mama, deze ontwerpen nóg mooier, leuker, specialer en écht uniek kunnen maken in onze designtool. Zet je eigen teksten er in, plaats afbeeldingen of verwijder ze juist, pas kleuren aan en probeer dingen uit. Je zult zien dat het kaartje voor jullie kindje heel speciaal zal worden.

geboortekaartjes

 

Verschillende stijlen

Je kan bij Snoesjes op twee manieren je ontwerp samenstellen. Er is al een aanbod aan verschillende stijlen of je ontwerpt het kaartje helemaal zelf. Je kan elke stijl met verschillende teksten bestellen. De afname aan geboortekaartjes is minimaal 10 stuks. Plaats op tijd je bestelling, zodat je je familie en vrienden zo snel mogelijk op een creatieve manier kan informeren. De categorieën die direct gekozen worden als stijl zijn:
 
 
Als je de juiste stijl hebt gekozen mag je hiervan een gratis proefdruk bestellen. Hiermee kan je de kwaliteit goed beoordelen. Wil je daarna nog iets aanpassen aan je ontwerp? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee. Klik hier om direct alle stijlen te bekijken.
 

Onze populairste geboortekaartjes


 

Hoe bestel je een babykaartje bij Snoesjes?

Via Snoesjes kan je heel eenvoudig en snel geboortekaartjes bestellen. Volg het stappenplan hieronder en maak jouw eigen unieke ontwerp.

Stap 1: In de linkerkolom maak je een keuze uit de verschillende collecties. Welke serie kaartjes spreekt jou het meest aan?

Stap 2: Klik op de categorie die het best bij jullie past. Ga je bijvoorbeeld voor de collectie stoer & strak? Kies dan uit deze collectie een ontwerp waarmee jij verder wilt gaan.

Stap 3: Klik vervolgens op ‘Maak dit ontwerp’

Stap 4: Maak in de ontwerpfase je kaartje helemaal eigen. Wil je bijvoorbeeld een foto aan de voorkant toevoegen? En wat voor tekst wil je graag zien op het kaartje? Ontdek zelf alle mogelijkheden in de ontwerptool.

Stap 5: Is jouw ontwerp helemaal klaar? Klik dan op ‘Bestel’ in de ontwerptool. Is het je niet gelukt om het kaartje af te krijgen? Dan kan je het ontwerp ook bewaren om er later aan verder te werken. Hiervoor is het wel van belang om je als klant te registreren, want anders kan je het ontwerp niet meer terugvinden.

Voordelen van een klantaccount bij Snoesjes

Wanneer je bij ons een kaartje bestelt, heb je altijd een account nodig. Met een account kun je onder andere een proefdruk bestellen en een ontwerp bewaren. Ideaal voor als je meer tijd nodig hebt voor het ontwerpen van je kaartje. Het komt best vaak voor dat je als papa of mama nog niet precies weet wat je op een geboortekaartje wilt schrijven. Door gebruik te maken van de bewaarfunctie kun je altijd achteraf nog een tekst toevoegen. Een tekst die je graag terug ziet komen op het kaartje. Heb jij al enige idee hoe je jullie kleine gaat introduceren aan de belangrijke mensen in je leven?
 
 

Proefdruk van een geboortekaartje

Vergeet ook niet om een proefdruk te bestellen. Met een proefdruk beoordeel je eerst zelf of het kaartje wel echt is wat jij ervan had verwacht. Heb je het kaartje binnengekregen en zie je dat er toch nog iets niet naar wens is? Dan kan je dit nog gewoon aanpassen. Vervolgens kan je het kaartje gewoon weer opnieuw bestellen. Met als uiteindelijk resultaat: een babykaart die helemaal aansluit op jouw wensen.
 

Ontwerptool

Ben je creatief ingesteld en wil je graag zelf de babykaartjes ontwerpen? Dan kun je gebruik maken van onze ontwerptool. De tool is erg gebruiksvriendelijk, waardoor het makkelijk is om je eigen kaartje samen te stellen. De tips die we je willen meegeven voor het geboortekaartje zijn onder andere het in verhouding houden van de afbeeldingen, de teksten op één lijn plaatsen, niet meer dan twee lettertypes gebruiken, niet te veel kleuren kiezen en het niet te groot maken van de tekst. Zo creëer je het perfecte persoonlijke babykaartje. Twijfel je nog ergens over? Laat het ons weten, samen brengen we het ontwerp tot perfectie.