Bestellen en verzending


Hoe weet ik of mijn bestelling goed is aangekomen?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst en afgerekend zie je op je scherm het volgende:

Bedankt voor uw bestelling met bestelnummer 1134xxxx.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een email met een bevestiging van uw bestelling.

We houden u op de hoogte over de status van uw bestelling.

In de bevestigingsmail vind je het ordernummer van je bestelling, bewaar deze goed. Bij eventuele problemen kunnen we dan je bestelling snel opzoeken. 


Is het betalen op de site van Snoesjes wel veilig?

Het betalen van je bestelling is absoluut veilig. De betaalschermen zijn dusdanig beveiligd dat het onmogelijk is voor derden om toegang te krijgen tot jouw gegevens. De beveiliging werkt via zogenaamde Secure Socket Layer (SSL) technologie waar b.v. ook banken gebruik van maken.


Betaal ik rechtstreeks aan Snoesjes?

Al het internet betalingsverkeer loopt via MultiSafePay. MultiSafePay zorgt voor de veilige financiële afhandeling van alle bestellingen die op de site van Snoesjes geplaatst worden. Hier merk je overigens niets van. MultiSafePay is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten en heeft een hele goede reputatie.


Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Standaard betaal je met iDeal, maar je kunt ook kiezen voor Mister Cash (België), MasterCard, Visa en Sofort Banking.Hoe snel wordt mijn proefdrukje verzonden?

Bestel je op werkdagen (ma.- vr.) vóór 12.00 uur je proefdrukje, dan wordt deze 's middags gedrukt en verzonden. PostNL zorgt ervoor dat het proefkaartje zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt. Doorgaans is dit de eerstvolgende dag, behalve zondag. 

 

Hoe snel wordt mijn bestelling kaarten verzonden?

Bestel je op werkdagen (ma.- vr.) vóór 12.00 uur je geboortekaartjes of trouwkaarten, dan worden deze 's middags gedrukt en verzonden. Lukt het niet om voor 12.00 uur te bestellen, dan is het afhankelijk van de drukte of je bestelling nog die middag gedrukt zal worden.
Bestel je voor 13.00 uur dan lukt waarschijnlijk nog wel om je bestelling te drukken.
Bestel je voor 14.00 uur dan zou het kunnen dat je bestelling nog wordt gedrukt.
Bestel je na 14.00 uur, dan is de kans groot dat je bestelling de volgende dag gedrukt zal worden.

Kan ik ook vanuit België bestellen?

Jazeker! Ook vanuit België of een ander (Europees) land kun je geboortekaartje en trouwkaarten bestellen bij Snoesjes. Dit werkt precies hetzelfde als bestellen vanuit Nederland, alleen bij het betalen van je bestelling kies je voor betalen met Mister Cash of creditcard. 

 

Hoe snel wordt mijn bestelling naar België verzonden?

Iedere avond rijdt er vanaf de drukkerij een koerier naar een postverzamelpunt in België en geeft daar alle bestellingen voor België af. Meestal word je pakket dan de volgende (werk)dag aangeboden.

Waarom moet ik 2x verzendkosten betalen als ik kaarten en sluitzegels bestel?

Sluitzegels (maar ook materiaal om doopsuikers en bedankjes mee te maken) worden niet door de drukkerij verzonden, maar door Snoesjes. Omdat deze artikelen ook vaak los worden besteld en de aantallen erg verschillen hebben we ervoor gekozen de verzendkosten apart te berekenen. Zo houden we voor iedereen de prijs eerlijk.

Kan ik de enveloppen al eerder ontvangen?

Jazeker, dat kan. Als je vanuit je account de gewenste kaart opent in de tool en je klikt op bestellen krijg je 4 opties waaronder ook de optie alleen enveloppen. Vervolgens kun je de kleur kiezen (afhankelijk van het formaat) en de bestelling afronden.
Let op: weet je het geslacht van jullie kindje nog niet en heb je voor beide een ander formaat kaart gekozen, dan is vooraf bestellen niet handig.


Als ik voor 12.00 uur sluitzegels bestel, worden deze dan ook dezelfde dag verzonden?

Normaal gesproken wel. Het kan echter een keer voorkomen dat b.v. in het weekend meer van één soort wordt besteld dan we op voorraad hebben. In dat geval kan het een dag langer duren voor je bestelling wordt verzonden.