Algemene vragen en antwoorden


Ik heb een vraag, hoe kan ik contact opnemen met Snoesjes?

Klik rechstboven in de bruine balk op Contact en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Je vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord. Moet je langer dan 2 (werk)dagen wachten op antwoord, bel of mail dan zeker nog even. Het kan zijn dat er iets is misgegaan.

Je kunt ons ook altijd bellen op 010-3075943, dan heb je snel antwoord op je vragen. Op werkdagen zijn wij het best bereikbaar van 09.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur. Lukt het ons even niet om op te nemen, speek dan een berichtje in of stuur ons een mailtje: info@snoesjes.com

Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

Kwaliteit leveren is voor ons heel belangrijk, dus ben je niet tevreden neem dan zeker even contact met ons op! We nemen je klacht altijd serieus en zullen onze uiterste best doen deze naar behoren op te lossen.
Leg je klacht zo duidelijk mogelijk uit, eventueel met behulp van foto's.

Ik wil graag iets laten aanpassen, zijn hier kosten aan verbonden?

Meestal zijn aanpassingen gratis, tenzij het er zoveel zijn dat we er een flinke tijd mee bezig zullen zijn. Dit zullen we overigens altijd vooraf kenbaar maken. Je krijgt niet ineens achteraf een factuur met kosten waar je niets vanaf wist.

 

Kan ik dezelfde kaart ook met verschillende teksten bestellen?

Ja, dat kan. Elke kaart onder in je account heeft een groen ++ icoontje. Hiermee kun je de kaart kopiëren en op de 2e kaart de tekst aanpassen. Op die manier kun je aan 1 bestelling 2 verschillende kaarten toevoegen.
Een tekstwissel wordt vaak gebruikt om bij trouwkaarten de dag- en avondgasten apart uit te nodigen of om geboortekaartjes met en zonder uitnodiging voor het kraamfeest te maken.

 

Hoeveel kaarten moet ik minimaal bestellen?

De minimale afname is 10 stuks. Dit wordt als pakket verstuurd met track&trace code zodat je bestelling altijd traceerbaar is.


Hoeveel kaarten kan ik het beste bestellen?

Kies altijd voor een wat ruimer aantal, nabestellen van kaartjes kost nl. aanzienlijk meer dan het meteen mee bestellen van wat extra kaarten. Dit komt doordat er dan opnieuw opstartkosten worden gerekend door de drukkerij. (Denk ook aan kaartjes voor b.v. het geboortealbum of om in te lijsten.)


Ik heb eerder besteld bij Snoesjes, kan ik weer een gratis proefkaartje aanvragen?

Natuurlijk mag je weer een gratis proefkaartje aanvragen als je weer van plan bent bij ons te gaan bestellen. Omdat het systeem onthoudt dat je de code voor een gratis proefkaartje al hebt gebruikt, kun je ons een mailtje sturen voor een nieuwe code.


Hoeveel kaarten moet in minimaal bestellen?

Onze kaarten zijn leverbaar vanaf 10 stuks. De prijs per stuk wordt echter wel lager naarmate je er meer van bestelt. Het is wellicht te moeite waard om ook de prijs van hogere aantallen te bekijken.

 

Hoeveel kaarten kan ik het beste bestellen?

Kies altijd voor een wat ruimer aantal, nabestellen van kaartjes kost nl. aanzienlijk meer dan het meteen mee bestellen van wat extra kaarten. Dit komt doordat er dan opnieuw opstartkosten worden gerekend door de drukkerij. (Denk ook aan kaartjes voor b.v. het fotoalbum of om in te lijsten.)

 

Kunnen wij zelf een drukkerij uitkiezen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Nadat een bestelling is geplaatst (en wij deze hebben gecontroleerd en goedgekeurd) komt het bestand direct bij onze drukkerij terecht.
Snoesjes heeft kwaliteit hoog in het vaandel en wij kunnen deze alleen garanderen als we de kaarten bij onze eigen drukkerij laten produceren. Zij kennen ons en weten precies welke eisen wij aan de kwaliteit stellen.

Wanneer kan ik het beste mijn geboortekaartje maken?

Wij raden je aan niet te kort voor de uitgerekende datum een kaartje te maken, een geboorte laat zich nou eenmaal niet plannen. Als jullie kindje dan geboren is hoeven alleen de nog ontbrekende gegevens geplaatst te worden en kun je het kaartje bestellen. Vaak kan de bestelling dan diezelfde dag nog gedrukt en verzonden worden.

 

Wanneer kan ik het beste mijn trouwkaart maken?

Doorgaans worden trouwkaarten uiterlijk 6 weken voor de trouwdag verzonden, zodat alle gasten voldoende gelegenheid hebben om vrij te vragen of oppas te regelen. Wil je zeker weten dat iedereen aanwezig zal zijn, stuur dan al eerder een save-the-date kaart. 

 

Ik verzamel geboortekaartjes, mag ik overgebleven exemplaren?

Wij kunnen je helaas niet aan geboortekaartjes helpen. Wij houden zelf een kaartje voor ons archief, maar de rest van de oplage wordt in z`n geheel opgestuurd en zodoende hebben wij ook geen overgebleven exemplaren.